Kaipaatko uravalmennusta? – 7 askelta unelmatyöhön alkaa verkkopohjaisesti 6.3.2023 – earlybird 22.2. mennessä!!

Haluatko muutosta työelämääsi?

Oletko töissä, mutta jokin ei ole kohdallaan? Kenties työ väsyttää liikaa, tuntuu merkityksettömältä tai innostus puuttuu? Oletko tullut siihen pisteeseen, että nyt on tehtävä asialle jotain? Kutkuttaako uuden suunnan ja unelmatyön löytäminen tai yrittäjänä toimiminen? Haluatko olla tyytyväinen, innostunut ja hyvinvoiva työelämässäsi?

7 askelta unelmatyöhön -ryhmävalmennus alkaa 6.3.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 askelta unelmatyöhön on verkkopohjaisesti toimiva ryhmävalmennus oman unelmatyön löytämisen tueksi. Virtuaalisella valmennusalustalla pääset katsomaan inspiroivia videoita ja saat konkreettisia tehtäviä, jotka vievät sinua eteenpäin kohti unelmiesi uraa.

Tämän lisäksi pidän ryhmälle joka toinen viikko livevalmennuksen, ja olen myös mukana yhteisöllisellä valmennusalustallamme keskustellen, sparraten ja kysymyksiisi vastaten. Sinä voit itse valita, kuinka paljon haluat olla mukana ryhmän keskusteluissa ja yhteisessä toiminnassa.

Halutessasi voit käydä valmennuksen läpi myös täysin itsenäisesti.

Vahvistat rohkeutta muutokseen, lujitat omaa voimaasi, kasvatat itsetuntemustasi, ja löydät käytännönläheisiä reittejä unelmatyöhön ja työnhakutilanteisiin.

Saat nyt valmennuksen kampanjahintaan 299 € 22.2. mennessä (normaalihinta 499 €).

Hintaan sisältyy alv 24 %.

Kiva kun löysit valmennuksen pariin!

Työ on äärimmäisen tärkeä osa elämää. Oman työelämän johtaminen on avain onnellisuuteen. Epäsopiva työ kuormittaa valtavasti ja aiheuttaa usein myös ikäviä fyysisiä oireita. Ehkä olet haaveillut muutoksesta, mutta erehtynyt kuuntelemaan sisäistä kriitikkoasi, joka sanoo, ettet pysty, ei kannata, et osaa, ei siitä kuitenkaan mitään tule. Älä usko tätä lannistajaa!

Myös sinulla on oikeus ja mahdollisuus löytää unelmatyösi

Olipa tilanteesi mikä tahansa, valmennusryhmässä voit luoda kestävän pohjan onnelliselle työelämälle. Autan sinua tunnistamaan, mikä on se sinun oma juttusi työelämässä. Tunnistat arvosi, löydät vahvuutesi, intohimosi ja uuden arvoihisi sopivan suunnan. Löydät myös käytännön keinot unelmiesi työpaikan saamiseksi

Kun löydät itsellesi sopivan työn, saat myös aivan uudenlaista energiaa ja innostusta koko elämääsi. Itsetuntemuksesi lisääntyy, oma voimasi kasvaa, opit voimaan hyvin työssäsi ja saat vahvuutesi ja osaamisesi käyttöön!

Miksi halusin tehdä tämän valmennuksen Sinulle?

Olen kokenut itse monia työelämän muutoksia: irtisanotuksi tulemisen, uupumisen ja työpaikkojen muutosmyllerryksiä. Oman uupumukseni ja sapattivapaani aikana vuonna 2006 löysin unelmatyöni: auttaa muita luomaan omannäköinen (työ)elämä. Liian moni on kuormittunut työelämässä, vaikka se voisi olla helpompaakin. Usein työelämässä olemisen vaikeudet hellittävät, kun ihminen löytää sen oman merkityksellisen juttunsa. Olen rekrytoijana nähnyt käytännössä, millaiset hakijat todella erottuvat joukosta edukseen. Olen oman sairastumiseni ja kokonaisvaltaisen paranemisen ansiosta nähnyt, mitä tarkoittaa lause: kriisit ovat portteja itseen. Tiedän, mitä on olla hukassa työelämässä ja mitä on löytää selkeys.

Intohimoni on auttaa sinua löytämään selkeys ja hyvinvointi omassa työelämässäsi, jotta elämäsi olisi kevyempää ja helpompaa, ja toisi sinulle aitoa iloa. Haluan vilpittömästi nähdä, että juuri sinä kukoistat ja voit hyvin! Tuen sinua vahvistamaan omaa voimaasi, vahvuuksiasi ja intohimojasi, ja autan sinua antamaan omien arvojesi johdattaa juuri sinun näköiseesi elämään.

Annan tässä valmennusryhmässä kaiken osaamiseni käyttöösi – enkä tiedä itsekään vielä mitä muuta tärkeää tulet matkan varrella saamaan, koska ideoin koko ajan uutta ryhmän tarpeiden mukaan. Voit lukea lisää tarinastani tästä.

Uravalmennusryhmässämme sinua kannattelee lisäkseni koko ryhmän tuki!

7 askelta unelmatyöhön -valmennus antaa Sinulle säännöllisen rytmin, viikottaiset tehtävät ja selkeän suunnitelman, jotka helpottavat ja tehostavat etenemistäsi. Sekä minä että koko valmennusryhmä kannattelevat sinua ja tukevat etenemistäsi koko valmennusmatkan ajan.

Lisäksi 7 askelta unelmatyöhön -valmennus antaa Sinulle kaiken tämän:

 • Saat rohkeutta ja uutta virtaa työelämäsi muuttamiseen
 • Karistat unelmatyösi esteenä olevia uskomuksia ja pelkoja
 • Tunnistat unelmatyösi kivijalan: omat arvosi, vahvuutesi ja intohimosi
 • Teet mm. kiinnostuskartan, vahvuuskartan ja unelmatyökartan
 • Pääset hyödyntämään toimivimmiksi havaittuja työkaluja unelmatyösi löytämiseen
 • Saat tärkeimmät tärpit ja keinot erottua eduksesi työnhaussa
 • Saat voimaa tehdä myönteisiä muutoksia elämässäsi
 • Vahvistat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
 • Saat lisää rohkeutta ajatella, mikä sinulle on parhaaksi ja toimia sen mukaan
 • Vahvistat itsesi johtamisen taitoja, myönteistä minäkuvaa ja itsetuntemusta
 • Lisäät myönteisiä tunteita liittyen muutosprosessiisi.

Valmennus alkaa 6.3.2023 ja päättyy 6.6.2023

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.3.2023 klo 23.59 tai kunnes ryhmä on täynnä. Ilmoittaudu vaikka heti mukaan tästä!

Kenelle valmennus sopii?

Jos vastaat myönteisesti yhteenkin yllä olevista kysymyksistä, tämä valmennus on tarkoitettu juuri Sinulle.

7 askelta unelmatyöhön -valmennuksen askeleet:

1. ROHKEUS: Mistä saan rohkeutta aloittaa uramuutoksen?

Saat selkeyttä siihen, miten lähteä liikkeelle muutoksessa. Miten uskaltaa mennä kohti uutta, kun vanha on tuttua ja turvallista? Miten päästää irti vanhasta, joka ei enää toimi? Pysähdyt nykytilanteen äärelle, selkeytät tilannettasi nykytyössä (jos olet työssä) ja työpaikan vaihtamisen tarve selkeytyy samalla. Opit urakriisin tunnusmerkit ja hankit itsellesi tukijoukkoja.

2. OMA VOIMA: Miten vahvistan omaa voimaani?

Vahva yhteys itseesi kannattelee sinua kaikissa elämäsi muutostilanteissa. Opit käytännön keinoja, miten voit vahvistaa omaa voimaasi juuri sinulle sopivilla tavoilla arjessasi. Itsetuntemuksesi lisääntyy, arvosi selkeytyvät ja opit kommunikoimaan rajoistasi muillekin. Vahvempana olet valmiimpi tekemään uusia asioita työelämässä, neuvottelemaan työpaikoista tai luomaan ihan omaa liiketoimintaa yrittäjänä.

3. MOTIVAATIO: Miten selvitän, mitä haluan seuraavaksi?

Motivaatio on tärkein polttoaine, kun luot omannäköistä työelämää. Selvität mikä sinua motivoi, kiinnostaa, innostaa ja inspiroi tällä hetkellä elämässäsi. Jos tuntuu, ettei mikään, se on luonnollista. Saat käytännön työkaluja ja inspiroivaa sisältöä oman intohimon löytämiseen.

4. VAHVUUDET: Miten tunnistan vahvuuteni ja hyödynnän osaamiseni?

Opit näkemään itsesi myönteisemmässä valossa. Tunnistat vahvuuksiasi, osaamistasi ja opit luomaan sen pohjalta sinulle sopivaa työelämän seuraavaa vaihetta. Saat käytännön työkalut vahvuuksien tunnistamiseen. Kun toimit vahvuuksillasi, saat virtaa. Kun käytössäsi ovat heikkoudet, väsyt helpommin. Menet kohti työtä, joka energisoi ja innostaa sinua uupumisen sijaan.

5. VISIO: Miten luon ja selkeytän unelmatyöni?

Luot visiota siitä, millaista elämää ja työelämää haluaisit elää, jos kaikki olisi mahdollista. Ensin visio, sitten realiteetit. Teemme unelmatyökartan ja TOP-listan mieluisimmista työmahdollisuuksistasi. Pääset myös analysoimaan nykyistä työtäsi ja jos päätät muokata siitä unelmatyösi, saat siihenkin työkaluja.

6. SUUNNITELMA: Miten luon toimivan strategian onnistumiseen?

Ilman suunnitelmaa uramuutos voi tuntua isolta puurolta, jonka tahmeuteen uppoat. Varsinkin, jos yrität tehdä sitä yksin. Teet selkeän suunnitelman aiempiin osioihin pohjautuen siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaa toimia matkallasi kohti omaa tavoitettasi. Saat käytännön menetelmän, jolla pystyt toteuttamaan minkä tahansa elämän osa-alueen tavoitteen.

7. TOIMINTA: Miten erotun edukseni työnhaussa?

Saat parhaat ja tärkeimmät sisäpiirin vinkit työnhaussa onnistumiseen ja erottumiseen. Olen toiminut aiemmin rekrytoijana ja paljastan kaiken, minkä opin työnhakijana erottumisesta. Opit käyttämään aikaasi fiksusti ja tekemään toimenpiteitä, jotka vievät sinua nopeammin kohti uutta työtä. Opit löytämään piilotyöpaikkoja, tekemään hyvät hakupaperit, esittelemään itsesi ja erottumaan juuri sinulle sopivalla tavalla työnhaussa.

Valmennusryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat löytää unelmatyönsä tai uuden mielekkään suunnan urapolulleen. Matkan aikana hyödynnetään valmennusvideoita ja -äänitteitä, tehtäviä, lisämateriaaleja, ryhmäkeskustelua ja viikoittaisia livevalmennuksia. Valmennukseen osallistuminen ei edellytä ennakko-osaamista tai -materiaalia.

Jos olet akuutissa kriisissä, et nuku öisin eikä sinulla ole voimia juurikaan, suosittelen panostamaan ensin voimien keräämiseen  ja tulemaan sitten seuraavaan valmennusryhmään mukaan – näin saat valmennuksesta enemmän irti.

Valmennusalustamme Howspace on helppokäyttöinen, suomenkielinen ja intuitiivinen, ja toimii mainiosti myös kaikilla mobiililaitteilla. Pääset alustalle suoraan linkillä ilman erillistä kirjautumista.

Valmennukseen osallistumista varten tarvitset:

 • Tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on internet-liittymä
 • Oman uramuutospäiväkirjan tai muistikirjan, johon voit tallentaa valmennuksen aikana saamasi opit ja oivallukset sekä omat suunnitelmasi

Valmennus kestää kolme kuukautta. Kun ostat valmennuksen, saat heti sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Sisäänpääsylinkki valmennusalustalle lähetetään sinulle valmennuksen alkamista edeltävänä päivänä.

Ensimmäinen viikko on orientaatioviikko, jonka aikana teet ennakkotehtäviä ja tutustut valmennusohjelmaan. Toisesta viikosta alkaen valmennusalustalle avautuu joka viikko uusi askel materiaaleineen.

Valmennus tehtävineen vie aikaasi muutaman tunnin viikossa. Toki voit antaa sille enemmänkin aikaa ja huomiota, ja mitä enemmän annat, sitä enemmän saat irti tästä prosessista.

Sinä saat joka toinen viikko

 1. videon uudesta askeleesta
 2. lukuisia valmennusäänitteitä, jotka perehdyttävät sinua kunkin viikon askeleeseen
 3. useita käytännön harjoituksia ja tehtäviä
 4. livevalmennuksen, jossa mm. vastaan Sinun ja muun ryhmän esittämiin kysymyksiin
 5. keskusteluryhmän päivittäin, jossa saat vastauksia kysymyksiisi minulta.

Valmennusmateriaali on käytössäsi 30.6.2023 saakka ja voit ladata viikkotehtävät itsellesi talteen myöhempää käyttöä varten.

 

Asiakkaiden palautetta aiemmista uravalmennusryhmistä:

”Valmennus oli mielestäni erittäin onnistunut: käytännönläheinen, innostava, ajatuksia herättävä ja ennen kaikkea hyödyllinen. Valmennus onnistuikin kohdallani yli odotusten, lähetin valmennuksen jälkeen yhden ainoan työhakemuksen -ja sain unelmatyön! Valmennus teki positiivisen muutoksen työnhakuuni yhtä paljon asennetasolla kuin konkreettisina parannuksina hakemuksessa ja CV:ssä. Työnhaku oli pitkästä aikaa hauskaa ja ennen kaikkea tuloksellista!”

”Sain hurjasti voimaa ja työkaluja, joiden avulla jaksan arjessani paremmin ja pystyn nyt paremmin luomaan omannäköistä työelämää.”

”Tiedätkö Riikka, että valmennuksesi ovat saaneet kyynelet silmiini, niin hienolla tavalla osaat kannustaa ihmisiä ja laitat koko persoonasi peliin. Tästä se näkee, kun intohimolla suhtautuu työhönsä tai ylipäätään mihinkään tekemiseen, niin mikään ei ole mahdotonta!”

”Riikka on todella loistava valmentaja, jolla on kyky nähdä pintaa syvemmälle ja nähdä asioista nopeasti se ydin. Voin lämpimästi suositella Riikkaa, on rautainen ammattilainen, joka todella tekee sydämellä töitä.”

”Riikka oli erinomainen valmentaja – asiakokonaisuus oli hyvä, hyvin suunniteltu, ote asiantunteva, ystävällinen, innostava, ja puhetapa juuri oikea verkkovalmennuksiin.”

”Loistotyötä! Työelämässä tehtäisi huipputuloksia, jos jokainen löytäisi oman unelmien duuninsa, kuten valmentaja selvästi.”

”Riikka oli valloittava persoona, luonnollinen, äärimmäisen miellyttävä, ammattilainen lajissaan, hienotunteinen. Tuoreus ja innostus perustuvat valmentajan itse kulkemaan matkaan. Tämä tuo uskottavuutta.”

”Riikka on valmentajana huippuluokkaa lämminhenkisen, empaattisen ja asiantuntevan valmennusotteensa ansiosta. Riikka saa ihmiset syttymään, loistamaan, itkemään ilosta ja oivalluksista, löytämään kehittymisen paikat sekä oivaltamaan vahvuutensa! Riikka on sydämellinen, valmentaja, josta huokuu usko ihmiseen. ”Ratkaisu löytyy aina”.

”Sinusta välittyy vahva tuki ja usko siihen, että jokainen voi halutessaan suunnata elämää uuteen suuntaan.”

”Riikka on huippuammattilainen siinä, mitä tekee ja hän osaa avata aiheet selkeästi ja kiinnostavasti, niin että yhtäkään sanaa ei halua missata.”

”Sulla on kiva tapa esittää asiat ja sua on tosi miellyttävä kuunnella. Olet aivan ihana tyyppi ja on ollut suuri ilo tutustua suhun paremmin. Olet kyllä löytänyt täysin oman juttusi ja teet selvästi työtä sydämellä ja se todella kantaa.”

”Musta tuntuu, että jokin hiertävä palanen loksahti paikalleen tässä valmennuksessa. En muista milloin viimeksi mulla on ollut sellainen olo, että ei ole mitään hätää, kaikki on ihan hyvin. Olen luonteeltani suorittaja ja tajusin että ei mun tartte mun omaa elämää suorittaa hampaat irvessä. Eikä töitäkään. Tämä oli siis mulle henk.koht.ihan mullistava <3 mulla on siitä asti ollut niin kevyt olo ja onnellisuus kaikesta mistä olen selvinnyt. Tää on ihan käsittämätöntä miten yksi valmennus voi tehdä tällaisen muutoksen omassa olossa ja suhtautumisessa työhön ja elämään.”

Saat nyt 7 askelta unelmatyöhön -ryhmävalmennuksen kampanjahintaan 299 € 22.2.2023 mennessä (normaalihinta 499 €)

 

Olen mukana matkallasi tukena ja sparraajana koko valmennuksen ajan. Valmennuksen hintaan sisältyy myös

 • Kaikki valmennusmateriaalit omaan käyttöösi
 • Tehtäviä, harjoituksia ja äänitteitä matkasi tueksi
 • Kirjallista tukimateriaalia
 • Viikottaiset videolivet, joissa vastaan kysymyksiisi
 • Aktiivisen keskusteluryhmän vertaistuen
 • Q&A  -palstan, jossa valmentajana vastailen lähes päivittäin

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten tämä ryhmävalmennus eroaa tavallisesta verkkokurssista?

Tässä on yhteinen aloitus ja lopetus, ryhmän tuki, aktiivinen vuorovaikutus valmentajan kanssa päivittäin sekä mahdollisuus saada vastauksia omiin kysymyksiisi. Valmennusalustamme on luotu yhteisöllisyyteen, joka innostaa tekemään. Et jää yksin missään vaiheessa, ellet itse halua käydä valmennusta läpi täysin itsenäisesti. Pidämme joka viikko ryhmän kanssa live-session, jossa vastaan kysymyksiin.

Miten valmistaudun tähän ryhmävalmennukseen?

Varaa kalenteristasi noin 3-4 h aikaa per viikko, toki enemmänkin voit halutessasi käyttää
Hanki itsellesi muistikirja muistiinpanojasi varten. Osallistumiseen ja tehtävien  tekemiseen tarvitset tietokoneen ja internet-liittymän.

Pitääkö minun kertoa henkilökohtaisia asioitani muille ryhmässä?

Ei tarvitse, ellet halua. Saat itse valita, kuinka paljon jaat muille keskustelupalstalla tai livevalmennusten keskusteluissa.

Näkyykö se jossain ryhmän ulkopuolella, että olen mukana tällaisessa?

Ei näy. Kukaan muu kuin muut ryhmässä eivät saa tietää, että olet mukana valmennuksessa, ellet itse kerro kenellekään. Voit tehdä siis muutostasi halutessasi ”omassa rauhassa”.

Tuleeko livevalmennuksista tallenne, jos en pääse juuri silloin linjoille?

Kyllä, kaikki livetallenteet näkyvät alustalla ja voit katsoa ne silloin kun sinulle sopii. Livevalmennusten aikataulu muotoutuu osallistujien toiveiden mukaan, yleensä ne ovat olleet arki-iltaisin klo 16-20 välillä.

Onko valmennusmateriaali käytössä vain alustalla vai voinko ladata sen omalle koneelleni?

Valmennusalusta on avoinna  30.6.2023 saakka, joten voit käydä materiaaleja läpi vielä valmennuksen päättymisen jälkeen. Kaikki viikkotehtävät voit ladata omalle koneellesi.

Kuinka paljon tässä on yksilöohjausta? Entäs ryhmäohjausta? Entä onko mitään näistä ohjauspäivistä sovittu jo etukäteen?

Päiviä ei ole sovittu etukäteen vaan osallistujille tehdään kysely toivepäivistä ja ajankohdista. Kerran kahdessa viikossa (välillä on vierailevien tähtien bonuslivejä niiden välissä!) on valmentajan live, joka tallennetaan eli sen voi katsoa milloin itselle sopii. Lähes päivittäin valmentaja on verkkoalustalla vastailemassa kysymyksiin ja kommentoimassa yksilöllisesti. Varsinaista henkilökohtaista yksilövalmennusta ei ole (paitsi GOLD-paketissa)

Jäikö sinulle jotain kysyttävää?

Ota yhteyttä riikka.pajunen@montevista.fi tai 040 732 1730. Kerron mielelläni lisää!