Palautetta asiakkailtani

Tiedätkö Riikka, että luentosi livenä ja netissä, jotka olen kuullut, ovat saaneet kyynelet silmiini, niin hienolla tavalla osaat kannustaa ihmisiä ja laitat koko persoonasi peliin. Tästä se näkee, kun intohimolla suhtautuu työhönsä tai ylipäätään mihinkään tekemiseen, niin mikään ei ole mahdotonta!

Riikka on todella loistava valmentaja, jolla on kyky nähdä pintaa syvemmälle ja nähdä asioista nopeasti se ydin. Voin lämpimästi suositella Riikkaa, on rautainen ammattilainen, joka todella tekee sydämellä töitä.

You are AMAZING career coach! You are the best listener who I have ever met. You gave great concrete tips how to solve difficult situations and tools to improve my career planning. You saw the whole picture, not just parts of it. That's why your coaching was effective and helpful. Thank you. You rock! 🙂

Riikka is truly an exceptional person. She has the ability to connect and inspire people around her making everyone feel valued and comfortable. She has an impressive backround, a big heart, and tons of talent. Combine that with her courage and fearless attitude, and simply imagine what she is capable of. She is absolutely unique in helping others to find their passion, purpose and positivity in life. I have a strong feeling that Riikka is one of the key persons of our time who makes this world a better place. Whenever you interact with Riikka, your day - and life even - will get on the right track with a big smile in your face!

Minulla oli ilo olla Riikan uravalmennusasiakkaana. Hänellä on helposti lähestyttävä ja innostava ote valmentamiseen sekä takataskussa hyväksi avuksi olevia työkaluja ja käytännön vinkkejä. Erityisesti arvostan tapaa, jolla Riikka pystyi laajentamaan omaa perspektiiviäni ja samalla pitämään fokuksen kasassa ja auttamaan kuromaan lopputuloksista jotakin konkreettista ja toimivaa. Oli siis helppoa olla prosessin ajan samaan aikaan sopivasti jalat maassa ja pää pilvissä. Suosittelen lämmöllä Riikan valmennusta myös muille!

Suosittelen lämpimästi Riikkaa kaikille, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan työnhakijana. Olin kuullut Riikasta kehuja, ja annan itsekin mielelläni kiittävää palautetta. Riikka auttaa katsomaan työnhakuprosessia rekrytoijan näkökulmasta. Hän neuvoo konkreettisesti, miten hyvällä tavalla erottuva työhakemus ja CV tehdään ja miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää piilotyöpaikkojen etsimisessä - tai mihin valmennettava tarvitseekin Riikan asiantuntevaa paneutumista. Valmennuksen tavoitteet määritellään yhteisesti, ja Riikka pitää huolen siitä, että ne saavutetaan. Aikaa ja rahaa ei kuluteta hukkaan. Riikan empaattinen ja valmennettavan vahvuuksia ja voimavaroja esiinnostava asenne tekee valmennuksesta tehokkaan. Asiakaskin haluaa ponnistella, kun tietää valmentajan kannustavan varauksettomasti. Aivan loistava kokemus!