Rekisteri- ja tietosuojaseloste

 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Ymmärrämme, että yksityisyys ja henkilötietojesi turvallisuus ovat erittäin tärkeitä. Tällä sivulla määritetään, mitä teemme tiedoillesi ja mitä teemme sen suojaamiseksi. Siinä selitetään myös, missä ja miten keräämme henkilötietojasi, sekä oikeutesi kaikkiin henkilökohtaisiin tietoihin, joita pidämme sinusta.

Montevista Oy haluaa panostaa asiakkaidensa hyvään asiakaskokemukseen, tarjota laadukasta informaatiota sekä samanaikaisesti panostaa tietoturvaan. Arvostamme asiakkaidemme henkilötietoja ja haluamme kaikin mahdollisin tavoin suojella asiakkaidemme yksityisyyttä.

Tämä on Montevistan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 15.2.2021. Viimeisin muutos 14.2.2022.

Montevista Oy noudattaa EU:ssa ja Suomessa voimassa olevaa tietosuojasääntelyä. Henkilötietoja käsitellään (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, IP-osoite) lainsäädännön puitteissa.

 

REKISTERINPITÄJÄ

Montevista Oy

Omistaa sivustot www.montevista.fi ja riikkapajunen.fi.

Matildankaari 5A, 25660 Mathildedal.  Y-tunnus 2364330-8

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Montevista Oy / Riikka Pajunen Matildankaari 5A, 25660 Mathildedal

riikka.pajunen [a] montevista.fi

REKISTERIN NIMI

Montevista Oy:n asiakasrekisteri. Rekisteri sisältää useamman alarekisterin.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Montevista Oy ja Riikka Pajunen käyttävät rekisterin henkilötietoja

  1. 1)  asiakassuhteen ylläpitämistä, hoitamista ja kehittämistä varten,
  2. 2)  liiketoiminnan kehittämistä varten,
  3. 3)  asiakastapahtumiin,
  4. 4)  markkinointiin, myös sosiaalisessa mediassa,
  5. 5)  sekä analysointiin ja tilastollisiin tarkoituksiin.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:

1) Asiakkaan yhteystiedot kuten etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Yritys-, yhdistys- ja yhteisöasiakkailta lisäksi yrityksen nimi ja Y-tunnus.

  1. 2)  Asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten asiakaspalautteet ja yhteydenotot.
  2. 3)  Mahdollinen suostumus Montevista:n uutiskirjeen lähettämiseen.
  3. 4)  Mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tiedot asiakkaasta saadaan rekisteriin asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana rekisteröidyltä itseltään.

Sähköiseen suoramarkkinointiin pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti.

Sivustolla on käytössä myös Google Analytics kävijäseurannan seuraamiseksi.

TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Manuaalinen aineisto: Manuaalista aineistoa ei ole.

Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä.

 

EVÄSTEET

Tällä verkkosivustolla olemme avoimia tietojen keräämisestä ja käytöstä. Tältä sivulta löydät tietoa miten ja milloin käytämme evästeitä edellä mainittuihin tarkoituksiin.

 

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetämme tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Ne ovat yksilöllisiä tilillesi tai selaimellesi. Ne tallentavat, kuinka liikut verkkosivustolla, jotta kun vierailet kyseisellä verkkosivustolla, se voi näyttää räätälöityjä vaihtoehtoja viimeisimmästä vierailustasi tallennettujen tietojen perusteella. Evästeitä voidaan käyttää myös liikenteen analysointiin sekä mainontaan ja markkinointitarkoituksiin. Istuntopohjaiset evästeet kestävät vain, kun selaimesi on auki, ja ne poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen. Pysyvät evästeet kestävät, kunnes sinä tai selaimesi poistat ne tai kunnes ne vanhenevat. Lähes kaikki verkkosivustot käyttävät evästeitä, eivätkä ne vahingoita järjestelmääsi. Lisätietoja evästeistä löydät englannin kielellä täältä.

 

Käyttääkö tämä sivusto evästeitä?

Kyllä. Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Käytämme sekä istuntopohjaisia että pysyviä evästeitä. Tämä verkkosivusto asettaa ja käyttää omia evästeitämme tämän verkkosivuston ja sen tytäryhtiöiden ylläpitämissä verkkotunnuksissa. Lisäksi käytämme kolmansien osapuolten evästeitä, kuten Google Analyticsia.

Kuinka tämä verkkosivusto käyttää evästeitä?

Käytämme evästeitä seuraamaan verkkosivustomme käyttöä. Tämä auttaa meitä ymmärtämään, miten käytät sivustoa, ja seuraamaan mahdollisia malleja siitä, miten käytät verkkosivustoamme. Jotkut evästeet liitetään tiliisi ja henkilötietoihisi, jotta muistat, että olet kirjautunut sisään ja mihin työtiloihin olet kirjautunut. Muut evästeet eivät ole sidoksissa tiliisi, mutta ovat ainutlaatuisia ja antavat meille mahdollisuuden analysoida ja mukauttaa muun muassa vastaavia asioita. Evästeitä voidaan käyttää tunnistamaan sinut, kun vierailet sivustolla tai käytät palveluitamme, muistamaan mieltymyksesi ja antamaan sinulle henkilökohtaisen kokemuksen, joka vastaa asetuksiasi. Tämä auttaa meitä kehittämään ja parantamaan verkkosivustoamme sekä tuotteita ja / tai palveluja vastauksena siihen, mitä tarvitset tai haluat. Evästeet tekevät myös vuorovaikutuksestasi nopeamman ja turvallisemman.

Käyttöluokat:

  • Istuntoevästeet: nämä tallennetaan tietokoneellesi vain verkkoyhteyden aikana ja poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimesi – ne tallentavat yleensä nimettömän istunnon tunnuksen, jonka avulla voit selata verkkosivustoa ilman, että sinun on kirjauduttava sisään jokaiselle sivulle, mutta ne eivät kerää kaikki henkilökohtaiset tiedot tietokoneeltasi; tai
  • Pysyvät evästeet: Pysyvä eväste tallennetaan tiedostona tietokoneellesi ja se pysyy siellä, kun suljet selaimesi. Eväste voidaan lukea sen luoneelta verkkosivustolta, kun vierailet kyseisellä verkkosivustolla uudelleen. Voimme käyttää pysyviä evästeitä tälle verkkosivustolle Analytics, Google Analytics, Mixpanel Analytics tai Segment.io Analytics.

Evästeet voidaan myös luokitella seuraavasti:

  • Ehdottomasti välttämättömät evästeet: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit käyttää verkkosivustoa tehokkaasti, esimerkiksi ostaessasi tuotetta ja / tai palvelua, joten niitä ei voida sammuttaa. Ilman näitä evästeitä verkkosivustollamme käytettävissä olevia palveluja ei voida tarjota. Nämä evästeet eivät kerää sinusta tietoja, joita voitaisiin käyttää markkinointiin tai muistaa, missä olet ollut Internetissä.
  • Suorituskyky ja analyyttiset evästeet: Näiden evästeiden avulla voimme seurata ja parantaa verkkosivustomme suorituskykyä. Esimerkiksi niiden avulla voimme laskea käyntejä, tunnistaa liikenteen lähteet ja nähdä, mitkä sivuston osat ovat suosituimpia.
  • Toiminnalliset evästeet: Nämä evästeet antavat verkkosivustollemme mahdollisuuden muistaa tekemäsi valinnat ja tarjota parannettuja ominaisuuksia. Voimme esimerkiksi tarjota sinulle uutisia tai päivityksiä, jotka liittyvät käyttämiisi palveluihin. Niitä voidaan käyttää myös pyytämiesi palveluiden tarjoamiseen, kuten videon katseluun tai kommentointiin blogissa. Nämä evästeet keräävät yleensä nimettömiä tietoja.

Mitä voit tehdä, jos haluat muuttaa evästeasetuksia tai haluat poistaa ne?

Jotkut ihmiset eivät halua sallia evästeitä, minkä vuoksi useimmat selaimet tarjoavat sinulle mahdollisuuden hallita evästeitä sinulle sopivaksi. Joissakin selaimissa voit asettaa sääntöjä evästeiden hallitsemiseksi sivustokohtaisesti, mikä antaa sinulle tarkemman hallinnan yksityisyydestäsi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit estää evästeet kaikilta sivustoilta paitsi luotettavilta sivustoilta.

Selainvalmistajat tarjoavat evästeiden hallintaan liittyviä ohjesivuja tuotteissaan. Katso lisätietoja alla.

Jos rajoitat verkkosivustojen ja sovellusten mahdollisuutta asettaa evästeitä, saatat heikentää yleistä käyttökokemustasi ja / tai menettää mahdollisuuden käyttää palveluita, koska sitä ei enää räätälöidä sinulle. Se voi myös estää sinua tallentamasta mukautettuja asetuksia, kuten kirjautumistietoja.